Zum Inhalt springen

Paleo Powders

Nourish yourself like your ancestors
with our (r)evolutionary supplements

100% GRASS-FED & GRASS-FINISHED

HORMONE, GMO & mRNA VACCINE FREE

SKAL & IFS CERTIFIED QUALITY

Hoe graag wil jij dat jouw runderorganen grasgevoerd, vrij-grazend en voedzaam zijn? Wij kiezen voor 100% grasgevoerd, 100% vrij-grazend en met maximale voedingswaarde. Is dit ook wat jij zoekt? Dan delen we dezelfde standaarden! De beste grasgevoerde runderen komen nu eenmaal uit Nieuw-Zeeland en specifieke gebieden in Australië. Daarom kiezen wij uitsluitend voor deze herkomstlanden. Dankzij het vriesdroog proces blijft de uniek hoge voedingswaarde ook behouden.

HUNT AND GATHER


ANIMAL KINGDOM NUTRIENTS

Runderorganen behoren tot de meest voedingsrijke voedselbronnen op aarde. Je kunt veel meer voedingsstoffen uit runderorganen halen dan uit mager spiervlees en planten! Organen bevatten veel van wat je lichaam nodig heeft om te gedijen: vitamines, mineralen, peptiden, eiwitten en groeifactoren. Onze verre voorouders uit het jager-verzamelaar-tijdperk, en zelfs vele generaties erna, aten veel meer orgaanvlees dan wij nu doen. Waren ze daarom zo sterk en vitaal? LEES VERDER...

CAMPFIRE STORY

Wij ontwikkelen producten gebaseerd op whole foods, natuurlijke complexiteit en (r)evolutionaire principes. Onze supplementen ondersteunen je als je beter wilt gedijen en optimaal wilt functioneren in harmonie met je oerbiologie. Net als je vroege voorouders! 

De wereld waarin we tegenwoordig leven verschilt sterk van de wereld waarin de Homo sapiens zich ontwikkelde. Dit verschil is duidelijk zichtbaar in ons voedsel en de benodigde voedingsstoffen. Onze huidige door de mens gecreëerde realiteit overlapt niet langer op veel gebieden met onze vroegere natuurlijke omgeving. 
LEES VERDER...

OUR PHILOSOPHY

Als je gezondheid écht wilt begrijpen dan ontkom je er niet aan om terug te kijken naar onze evolutionaire geschiedenis. Alhoewel het moderne leven en de levenskwaliteit beter zijn dan ooit daarvoor zijn er vandaag de dag veel uitdagingen op het gebied van gezondheid.

Als mens hebben wij ons fysiek, psychologisch en sociaal nog niet kunnen aanpassen aan de snelle veranderingen van de laatste 12.000 jaar. Vandaag de dag leven we drastisch anders dan onze verre voorouders. Jagen en verzamelen was voor bijna 99% van de menselijke geschiedenis de basis van voeding. 
LEES VERDER...

TRIBE FEEDBACK

JOIN OUR TRIBE!

10% DISCOUNT

OUR INSTAGRAM