Bij Paleo Powders® formuleren wij producten op basis van whole foods, hoge voedingswaarden en (r)evolutionaire principes. Onze voedingssupplementen ondersteunen je als je beter wilt gedijen en optimaal wilt functioneren in harmonie met je oerbiologie. Net als je vroege voorouders!

De wereld van vandaag is compleet anders dan de wereld waarin we ons ontwikkelden als Homo Sapiens. Het voedsel dat we eten en de voedingsstoffen die we nodig hebben zijn duidelijke voorbeelden van deze enorme discrepantie. Onze vroegere natuurlijke omgeving en de huidige mens-gemaakte realiteit overlappen elkaar niet op heel veel vlakken. Het is daardoor niet altijd makkelijk om in de juiste voedingsbehoeften te voorzien zodat je kunt gedijen en een levendig kunt leiden.

Omdat je niet langer van 'neus-tot-staart' eet, geen wilde lokale planten kiest of geen mogelijkheid hebt om biologische vers geplukte rijpe vruchten en groenten te vinden krijgt je lichaam niet voldoende of de juiste natuurlijke voedingsstoffen, energie en informatie waar het mee moet functioneren. Dit maakt je minder robuust, minder opgetogen en minder gezond! Je weet het, je voelt het en je ziet het. Gelukkig kun je er iets aan doen!


Bij Paleo Powders® streven wij ernaar om jou als moderne mens op een praktische, logische en kwalitatief hoge manier terug te geven wat je intrinsiek nodig hebt. Hierdoor kun je de beste versie van jezelf zijn. Onze producten zijn gebaseerd op de natuur en verenigbaar met jouw oeroude biochemie en DNA. Ze bieden een uitstekend fundament voor gezondheid en prestatie.

Omdat iedereen van binnen net zo verschillend is als van buiten, benaderen we “Paleo” niet op een dogmatische manier. We laten ruimte open voor nieuwe ontwikkelingen, biochemische individualiteit, persoonlijke opvattingen en persoonlijke toleranties. Paleo Powders® producten sluiten naadloos aan in de moderne tijd, maar geven de natuurlijke voedingswaarde van het verleden.