Naar inhoud

Ons verhaal

In 2007 werd Ergomax opgericht door de broers Samuel en Paul Zonneveld, gedreven door hun gedeelde visie om hoogwaardige voedingssupplementen toegankelijk te maken voor iedereen die zijn persoonlijke gezondheidsoptimum wilde nastreven. Het bedrijf groeide uit tot een toonaangevende specialist op het gebied van gezondheid en supplementen, met een assortiment innovatieve en effectieve producten. Hun duurzame visie zorgde voor een evenwicht tussen het welzijn van de mens en de rijkdom aan (voeding)stoffen die de natuur te bieden heeft.

In 2021 bereikte het verhaal van Ergomax een nieuw hoofdstuk, toen het bedrijf werd overgenomen door grotere conglomeraat van voedingssupplementen bedrijven. Het succes van Ergomax werd erkend en hun missie om mensen te helpen een gezondere levensstijl te bereiken, kreeg een bredere impact. Het was een tijd van afscheid nemen van een geliefd bedrijf, maar het markeerde ook het begin van iets nieuws.

Na de succesvolle overname van Ergomax ontstond Paleo Powders, geïnspireerd door de erfenis van Ergomax zette Paleo Powders zich voort op het pad van natuurlijke gezondheid en vitaliteit maar nu meer vanuit een zuiver evolutionair perspectief. Paleo Powders is toegewijd aan natuurlijke en complexe voedingsstoffen zoals ze in de natuur gevonden worden, trouw aan de overtuiging dat 'moeder natuur' altijd het beste weet.

Paleo Powders lanceerde zichzelf als een fris, jong bedrijf met een specifiek assortiment voedingssupplementen. Het doel van Paleo Powders is om mensen te helpen een gezonde en actieve levensstijl te bereiken en te behouden, in harmonie met evolutie en de natuurlijke cycli van het leven.

Het vakkundige advies, de persoonlijke aandacht voor de klant en unieke kennis, die ooit de trots van Ergomax waren, zijn nu de drijvende kracht achter Paleo Powders. Hun klantenservice zorgt ervoor dat klanten goed geïnformeerd zijn over hun producten en de positieve impact die ze kunnen hebben op hun gezondheid en welzijn.

De reis naar gezondheid gaat verder met Paleo Powders, terwijl ze de erfenis van Ergomax voortzetten en hun eigen weg banen naar een toekomst, maar wel vanuit een (r)evolutionair perspectief. Bij Paleo Powders draait alles om het teruggrijpen naar de voedingsstoffen van onze oervoorouders, in lijn met de levensstijl die Samuel en Paul nastreven in hun dagelijks leven.