Naar inhoud

Artikel: De voedingswaarde van runderorganen: waarom ze een vast onderdeel zijn van ancestral eating

De voedingswaarde van runderorganen: waarom ze een vast onderdeel zijn van ancestral eating

De voedingswaarde van runderorganen: waarom ze een vast onderdeel zijn van ancestral eating

Ancestral eating en de carnivore levensstijl worden steeds populairder, en een van de redenen hiervoor is de focus op het eten van natuurlijke, onbewerkte voedingsmiddelen zoals runderorganen. Bij Paleopowders.com bieden we een scala aan hoogwaardige runderorgaanpoeders, waaronder liver poeder, runder orgaan mix en bone marrow capsules. In deze blogpost zullen we de voedingswaarde van runderorganen onderzoeken en waarom ze een belangrijk onderdeel zijn van een gezond en uitgebalanceerd dieet.

Voedingswaarde van Runderorganen:

Runderorganen, zoals lever, hart, nier en alvleesklier, zitten boordevol essentiële voedingsstoffen die moeilijk te vinden zijn in andere voedingsmiddelen. Lever, bijvoorbeeld, is een uitstekende bron van vitamine A, vitamine B12 en ijzer, terwijl hart rijk is aan co-enzym Q10, selenium en zink. Andere organen bieden ook een breed scala aan essentiële vitamines en mineralen die belangrijk zijn voor optimale gezondheid.

Lever capsules

Lever is een van de meest voedzame organen die je kunt eten. Bij Paleopowders bieden we leverpoeder dat is gemaakt van hoogwaardige, grasgevoerde runderen. Ons leverpoeder is een gemakkelijke en handige manier om de voedingsvoordelen van lever aan je dieet toe te voegen. Voeg het toe aan smoothies, of meng het door gehakt voor een extra voedingsboost.

Runder Orgaan Mix:

Als je de voedingsvoordelen van runderorganen wilt maximaliseren, is onze beef organ mix iets voor jou. Het bevat een combinatie van verschillende runderorganen, waaronder lever, hart, nier en alvleesklier. Onze beef organ mix is perfect voor iedereen die zijn dieet wil aanvullen met voedzame en gezonde voeding.

Bone Marrow Capsules:

Beenmerg is een voedzaam deel van botten, onze bone marrow capsules zijn gemaakt van hoogwaardige botten van grasgevoerde runderen. Bone marrow is rijk aan collageen, glycine en andere essentiële voedingsstoffen die belangrijk zijn voor een gezonde huid, haar en nagels. Onze capsules zijn een gemakkelijke manier om de voedingsvoordelen van bone marrow aan je dieet toe te voegen.

Conclusie:

Runderorganen zijn al eeuwenlang een hoofdbestanddeel van traditionele diëten en maken nu een comeback in de paleo- en carnivoorgemeenschappen. Onze voorouders begrepen de ongelooflijke voedingswaarde van deze superfoods en nu, met ons assortiment hoogwaardige runderorgaanpoeders, is het gemakkelijker dan ooit om ze in uw dieet op te nemen.

Dus waarom zou je geen pagina uit het speelboek van onze voorouders nemen en runder organen eens proberen? Ze zitten niet alleen boordevol essentiële vitamines, mineralen en eiwitten, maar ook belangrijke groeifactoren!

En als je nog steeds niet overtuigd bent, onthoud dan: onze verre voorouders hadden niet de luxe om te kiezen welke delen van het dier ze aten. Ze moesten het doen met wat ze hadden, en als gevolg daarvan konden ze gedijen op een dieet van voedzaam voedsel. Dus waarom zou je niet naar hen luisteren en de kracht van runderorganen omarmen?

Read more

Update; Collageen Hydrolysaat van Wilde kabeljauw

Update; Collageen Hydrolysaat van Wilde kabeljauw

Onze Collageen Hydrolysaat was voorheen afkomstig van wilde kabeljauw, maar we zijn onlangs overgestapt op een nieuwe bron van wilde zeevis, onder andere koolvis, schelvis en bot. Dit is omdat kabe...

Meer informatie
COLLAGEEN EIWIT VERSUS WHEY-EIWIT: WAT IS HET VERSCHIL?

COLLAGEEN EIWIT VERSUS WHEY-EIWIT: WAT IS HET VERSCHIL?

Naarmate collageen steeds populairder wordt, vraag je je misschien af ​​wat het verschil is tussen collageen en wei-eiwit. Moet je ze allebei eten of moet je ze combineren? Kan het een door het and...

Meer informatie