Naar inhoud

Artikel: Quinton Water als ultieme biohack

Quinton Water als ultieme biohack
water

Quinton Water als ultieme biohack

Omdat wij voorstanders zijn van Ancestral Eating, kan water niet ontbreken in ons dieet! Vooral het soort en de kwaliteit van het water is één van de belangrijkste factoren om een optimale gezondheid na te streven! Daarom beginnen wij iedere ochtend met een groot glas gestructureerd Quinton water!

Quinton-water, ook bekend als zee plasma- of zeewater-intracellulaire oplossing, is een uniek type water dat veel aandacht heeft gekregen in de gezondheids- en welzijnsindustrie. Dit water is vernoemd naar de Franse wetenschapper René Quinton, die voor het eerst zijn unieke eigenschappen ontdekte in de vroege jaren 1900.

Quinton-water wordt op een diepte van ongeveer 100 meter uit de oceaan gewonnen, waar het water vrij is van vervuiling en vervuiling. Dit water wordt vervolgens zorgvuldig gefilterd en verwerkt om zijn oorspronkelijke samenstelling en zuiverheid te behouden. Het resultaat is een uniek watertype dat een uitgebalanceerde verhouding bevat van alle mineralen en sporenelementen die in het menselijk lichaam voorkomen.

  • Een van de belangrijkste voordelen van Quinton-water is het vermogen om het lichaam effectief te hydrateren. Het menselijk lichaam bestaat voor ongeveer 60% uit water en het is essentieel om dit evenwicht te behouden om het lichaam goed te laten functioneren. Quinton-water kan helpen om de lichaamsvloeistoffen aan te vullen en het juiste hydratatieniveau te behouden.

  • Naast de hydratatievoordelen heeft Quinton-water ook een aantal andere gezondheidsvoordelen. Het kan helpen om de spijsvertering te verbeteren, en de algehele gezondheid en het welzijn te ondersteunen.

  • Een ander belangrijk voordeel van Quinton-water is het vermogen om ontgifting te ondersteunen. Het menselijk lichaam wordt voortdurend blootgesteld aan verschillende gifstoffen, zoals vervuiling, chemicaliën en andere stoffen die onze gezondheid kunnen schaden. Quinton-water kan helpen om deze gifstoffen uit het lichaam te spoelen en het natuurlijke ontgiftingsproces te ondersteunen.

  • Quinton water is rijk aan mineralen en elektrolyten, die essentieel zijn voor de ondersteuning van het lichaam. Bovendien zou de hoge concentratie mineralen in Quinton-water helpen de pH-waarden van het lichaam in balans te houden.

  • Naast het hoge mineraalgehalte is Quinton-water ook rijk aan essentiële aminozuren, de bouwstenen van eiwitten. Deze aminozuren spelen een cruciale rol in het lichaam, helpen bij de opbouw en het herstel van weefsel en zijn essentieel voor het behoud van sterke spieren en botten.

Read more

Het belang van beenmerg

Het belang van beenmerg

Zorg voor je lichaam met dezelfde hoogwaardige voeding waar onze voorouders op vertrouwden voor een optimale gezondheid! Grasgevoerd beenmerg van Paleo Powders is een 100% puur voedingssupplement! ...

Meer informatie
Koudwatertherapie

Koudwatertherapie

IJsbaden, of koudwatertherapie, wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege de vermeende gezondheidsvoordelen. In oude beschavingen werd koud water gebruikt om verschillende kwalen te behandelen en men ge...

Meer informatie