Naar inhoud

Artikel: Start je dag optimaal met collageen koffie

Start je dag optimaal met collageen koffie
collageen

Start je dag optimaal met collageen koffie

Collageen supplementen zijn geweldig voor de huid, darmen en gewrichten als ze dagelijks worden ingenomen, maar soms kan het een uitdaging zijn om ze in het dieet op te nemen. Een eenvoudige oplossing is om de collageenpoeder te mengen, of het nu in een shake, water of zelfs koffie is! 

Dus als je klaar bent om eerste kop koffie naar  een hoger niveau te tillen, probeer dan dit heerlijke recept voor collageenkoffie. Het bevat niet alleen collageen poeder, maar het bevat ook grasgevoerde boter en MCT olie, waardoor het keto-vriendelijk is en perfect voor mensen die een koolhydraatarm of paleodieet volgen. En daarnaast is ook geschikt voor intermittent fasting, omdat het geen koolhydraten bevat.

Om collageenkoffie te maken, zet je ongeveer anderhalve kop koffie, bij voorkeur biologische koffie! Giet de hete koffie in een goede krachtige blender, samen met een schep collageen poeder en een flinke eetlepel grasgevoerde boter en flinke scheut MCT olie. Mix tot alles goed samen totdat er een royale schuimlaag ontstaat! Mocht je geen blender hebben dan kun je ook de hete koffie in een grote mok gieten en de ingrediënten toevoegen en een handopschuimer gebruiken!

De belangrijkste ingrediënten in dit recept zijn;

Biologische koffie, die rijk is aan antioxidanten en waarvan is aangetoond dat het de gezondheid ondersteunt en cognitieve prestaties verbetert.

Grasgevoerde boter, deze levert gezonde vetten zonder suiker, koolhydraten of transvetten,

MCT olie, hiervan is aangetoond dat het de cognitieve proces ondersteunt en het energieniveau verhoogt.

Collageenpoeder, voor het ondersteunen van een gezonde huidelasticiteit, sterk haar en sterke nagels en darm- en gewrichtsgezondheid.

Dit recept voor collageenkoffie is ongelooflijk eenvoudig te maken en kan een nieuw onderdeel van je ochtendroutine worden. Bovendien is het vriendelijk met het keto-dieet, koolhydraatarm, paleo en zelfs intermitterend vasten. Probeer het eens en kijk hoe het bevalt! Vergeet niet de hoogwaardige collageenpoeder van Paleo Powders te gebruiken voor het beste resultaat:)

Read more

Het beste Magnesium supplement

Het beste Magnesium supplement

Magnesium is een cruciaal mineraal voor het menselijk lichaam en veel volwassenen hebben hier een tekort aan! Magnesium ondersteunt naast de gezondheid van botten en het zenuwstelsel ook een positi...

Meer informatie
Colostrum het vloeibare goud van onze voorouders

Colostrum het vloeibare goud van onze voorouders

Colostrum, bij onze voorouders bekend als een heilig geschenk is onlangs bestudeerd door onderzoekers die hebben ontdekt dat de wijsheid van onze voorouders juist was. Deze complexe stof wordt nog ...

Meer informatie